contact adres

Heeft u zelf een schouder operatie gehad die heeft los gelaten en is het u nooit duidelijk geworden wat nu precies de oozaak was? Vraag dan uw medisch dossier op, vraag het operatie verslag en vraag naar het gebruikte materiaal.. zijn dit ook oplosbare ankers geweest? Lupine loop anchors dan zult u dat kunnen melden bij de IGZ u kunt ook contact met mij opnemen als u eventueel een procedure wilt starten. De ankers zijn in meerdere ziekenhuizen gebruikt o.a Medinova , Amphia ( ook door dr. van Ommeren ) dr. van der Laar heeft er mee geopereerd.. maar het blijkt dat patienten niet alles wordt verteld als een operatie los laat.. immers de verzekering betaald ook de herstel operaties !

Ik weet niet in welke periode precies de ankers mankementen vertoonden in ieder geval in 2007 en 2008 toen heeft van Ommeren meerdere patienten gehad met een loslating. In uw dossier horen stickers te zitten van het gebruikte materiaal zoals op de foto.

Mocht u één van de andere gedupeerde zijn die ook door dr. van Ommeren is behandeld met dit materiaal en een operatie loslating gehad heeft zal ik u geheel vrijblijvend helpen als u een procedure wilt opstarten.

info@mijn-schouderoperatie-medinova.nl 

vermeld uw ,naam,adres,telefoonnummer en een korte omschrijving gebeurde en de locatie waar het gebeurde.

Dit adres is er alleen als u ook een melding wilt maken of een vermoeden heeft dat u met een gebrekkig produkt aan de schouder bent geopereerd. Ik kan momenteel helaas geen andere vragen of post beantwoorden.

 Op de andere sites komen welwel  forum.