BERGMAN KLINIEK & VVAA verzekeringen

U heeft toch zeker recht op een goede schade vergoeding..........?

Ik heb het vaak gehoord in mijn omgeving, en hoor het u ook al zeggen of denken  "ZE" zullen in de BERGMAN KLINIEK toch wel goed verzekerd zijn als er iets mis gaat...

Beste mensen uit eigen ervaring kan ik u vertellen dat als u met een medische misser te maken krijgt u waarschijnlijk niet alleen lichamelijke schade zult oplopen, maar ook zult meemaken dat  de financiele gevolgen zeer zwaar zullen zijn en je nauwelijks gecompenseerd wordt.

Gaat het om een paar honderd euro dan is er niet veel aan de hand, maar hoe zwaarder u getroffen bent hoe meer tegenwerking u zult kunnen verwachten van de verzekeraar,, 

Zo goed als alle slachtoffers van medischemissers die hun schade op zijn minst vergoed willen zien, zullen er mee te maken krijgen.

De kliniek arts of zorg instelling is vaak verzekerd bij de VvAA  Medirisk die zelf juristen en medisch adviseurs in dienst heeft ( wat voor u meestal al onbetaalbaar is om gebruik van te maken)

Dat dit er niet netjes aan toegaat en u bevochten zult worden kunt u binnenkort op deze pagina lezen. Ik zal hier de briefwisselingen in chronologische volgorde nog in scannen om u een goed beeld te geven hoe er met u gesolt zal gaan worden.

Nb. was in mijn geval ( zoals u elders op deze site kunt lezen ) een goede uitspraak van de klachtencommissie van de Bergman kliniek. U leest hoe ik in een hotel uitgenodigd wordt n.a.v de uitspraak, die behelste in het kort dat ik een passende financiele oplossing aangeboden zou krijgen van de kliniek.

Zelfs dit is gefrustreerd door de VvAA waar de Bergmankliniek ongelukkigrwijs is verzekerd voor medische schade. Wat bij mij heeft geresulteerd dat ik al 13 jaar op de armoede grens moet leven daar er ook nog niet naar behoren is uitgekeerd.

 

Ik kom hier z.s.m op terug in deze rubriek van mijn weblog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VVAA, VvAA,  Bergemankliniek, Bergman, clinic, Bergman clinics, Dokter, van, Ommeren, Dokter, Vischjager, Dokter Fievez, Dokter vd Laar, Dokter Giesberts, vvaa,VvAa, Bergeman-kliniek,  Bergman-clinic, Bergman, clinics, Dr, van, Ommeren, Dr Vischjager, Dr Fievez, Dr, vd, Laar, Dr, Giesberts,Lamrum, operatie, Schouderoperatie, Labrumrepair, Gescheurd Labrum, Cyste, schouderoperatie cysten, Regionaal, Tuchtcollege, centraaltucht, college, Ommeren, BIG, Geregistreerd,Big-register,KBS, advocaten, advocaat-KBS,  Ridder, Criste, Christe, Kliniek, Zestienhoven, kliniekzestienhove, 16hoven, Labarum, Directie, Bergman, kliniek, F. Arnoldy Frank, Arnoldy, klachten, Hubben, Proffessor, Hubben, Dr. Bom, Mislukte, operatie, slecht, uitgevoerde, schouder, operatie, onnodig, uitgevoerde schouder, operatie-schouder, letsel,slecht, geopereerd,